Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Идеята, тъй като всички ние сме много различни

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8Идеята, тъй като всички ние сме много различни
Коментари Харесай

Организатор на протеста: Не трябва да допуснем те да организират отново изборите и да ги манипулират

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

Идеята, защото всички ние сме доста разнообразни там, колкото и да сме разнообразни, задачата е една, въпросът е оставки, най-много първите две. По нататък ще преговаряме и за другите. Това сподели в „ Студио Хъ ” по Телевизия уредникът на утрешния огромен митинг против държавното управление от 17 часа в София Иван Кирилов, който е шеф кино продукции.

Не би трябвало да допуснем те да провеждат още веднъж изборите и да ги манипулират по метода, по който го вършат към този момент трети или четвърти път. Просто би трябвало да има надзор, и концепцията, нашата, по тази причина сме на улицата, с цел да има на следващия ден, да се сътвори в действителност едно гражданско общество, и всеки един, който пристигна на власт, който и да е, да знае, че го следим. И в случай че сбърка и още веднъж, който е чел приказка за стълбата, ще разбере, в случай че не помни от кое място е тръгнал, ние още веднъж ще сме на улицата, добави Иван Кирилов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР